NADJAS ANNONS.

hej alla söta små därute . Jag gör ett litet gästbloggsinlägg här, för att jag & Sara kom helt plötsligt på att jag faktiskt kunde lägga ut en kontaktannons här ! :D   fantastiskt .  Jättefin idé ju .


Here we go ;
Jag är en tjej på 16, snart 17 år . Jag gillar att vara lat . Typ älskar att sitta & lyssna på musik & typ eh , röka ! :D  festa står mig väldigt varmt om hjärtat <3 . Jag bor överallt, så det är ju synd om dig om du inte hittar mig (RIMMMM ju) & jag har alltid mobilen på ljudlöst, så det är ju synd om dig om du inte får tag i mig ( rimmmigen! )  Jag äääää-äälskar att umgås med folk, och jag känner fan de flesta, alla älskar mig. & jag älskar alla . Nej förlåt, ALLAH ! :D  nej ,  inte religion för min del, faktiskt.
Jag har precis börjar skolan igen (y) jag har planer på att sköta den nu (a) mmmmhm .
Det jag söker är ju då en pojk , flicka med , jag vene hur det ligger till med det riktigt faktiskt (öppen för förslag liksom) aa, en kille/tjej som inte håller på med någon idrott, för det suger & tar massa massa dyrbar tid. Du måste , ja , faktiskt måste gilla bra musik , annars är det bara fett irriterande. Var inte överviktigt, för jag gillar spinkiga saker, alltså inte saker , saker .. men aa, ni fattar . Just det fan, jag gillar verkligen att sova om dagarna & vara vaken på nätterna , så var nattmänniska förhelvete, annars blir det ett JÄTTE problem. Och ha inget emot rökare, för all del..
Om du har pengar är det ett jävligt stort plus ;*  hihi.  Men faktiskt inte det viktigaste ! ;D
Var snygg, så är det ju bara liksom. Jag är ju det .
OCH NÅGOT VIKTIGT ÄR KLÄDSTILEN, för vi måste passa ihop ju. Klädstilen ska sitta som en smäääääck (;
Ålder spelar inte överdrivet stor roll kanske jag ska säga också, men förfan, inte yngre än mig bara  s;
Jag tror this is it typ .  (:

& mig hittar ni på goandfuckagoat
Jag tror min kontaktannons suger fett mycket, men ge mig en chans , jag är faktiskt en jättebra tjej (a)
annars skulle Sara aldrig låna ut sin blogg till mig ju ! :DDDDD

over and out , puss ;* / 'nadja  .

goodnight suckers.

bedtime bedtime oh well soon it's bedtime.

jag ska snart gå och lägga mig bredvid naaatsi och somna till mcfly dvd;n som spelas. för tomorrow it's school (skååååål) time. nadja you get it ;) mihi d; oh yes it's time for me to get out of my ide, typ. ja sköta mig och gå på möte typ. planera och shit, sånt som jag egentligen är bra på bortsett ifrån skolan. typ. sov så gott later folks.

i need some sleeeeeeeeeeeeeeep for fuck sake................

i've made my very own twitter people! d;
chhheecckkkk ittt outtt on; https://twitter.com/berriis

eyy, say what?

nu ska jag ta och titta film med syster,cola,jordnötter & systers godis d; mihi
en bild på syster och mig på systers student;

och en gammal men söt bild också;

mcfly

uk england london hmv hammersmith apollo first may 2009

wooonkiii hoonnkkkiii, huh?

glömde jag säga att jag köpte nya vår skor förra veckan?
här är en liten bild på dom iaf;

a little less sixteen candles

jag tänkte bara skriva lite här för nadja undrade ifall jag hade tagit bort mig blogg men det har jag ju inte jag har bara inte haft ork till att skriva något de senaste dagarna. men här sitter jag igen, skriver ett litet meningslöst blogginlägg d; ganska ointeressant egentligen d; men vissa kan ju tycka att det är kul? eller? hallo? någon? äh wtf? som om jag bryr mig egentligen? hhahaha d; ibland tror jag fan att jag är flera personer i en person, ganska svårt att förklara men mmm jag vet intem skit samma.

Man, I'm jealous. danny seem to have life figured out.
oh yes i stole that, almost d; mohhahahahhaha

ohw by the way, jag tror danny har börjat platta håret igen, way to go dan ;*
grattis också, 12 mars, lite efter men bara lite d;

feel good inc

tittade just på senaste avsnittet av skins, as bäst avsnitt. snart kommer nog vicky hit då ska jag tvinga henne spela kort lite d;
nu hörde jag henne komma! d; har inte så mkt mer att säga eller imon ska bästis sova här! i loooveeeee her ♥

PUSSHEJ ♥

home is where the heart is?


buy me a life in my wonderland


back home, that sucks.

igår skulle jag egentligen skrivit att jag hade kommit tillbaks till sverige men jag orkade inte för jag har blivit sjuk på alla möjliga sätt, så jag skriver det nu i'm back in fucking sweden, i wish i wasn't . det är sjukt att man kan sakna människor man bara känt i 2-3 dagar så mycket. jag vill tillbaka nu, just nu, jag vill inte va i tråkiga sverige mer. jag saknar fan nästa den jävla taxi chaffören som lurade oss på pengar. jag pallar fan inte skriva mer nu heller jag bara saknar det ännu mer ju.

PUSSHEJ ♥