...................................

hej jag kommer tillbaka när jag känner för det.

16'september - göteborg


addicted

klockan är tjugo över tio & jag har inte sovit än. jag blir alltid sugen på något när jag är vaken på nätterna. denna natten / morgonen har jag varit otroligt sugen på mina älsklings chips dill & gräddfil från olw's naturchips. ÅH fatta vad gott det skulle va eller? my god, jag är nästan beroende av dom. ska jag orka gå ner till kvantum så här tidigt på dagen? hm. alltså kolla bara på dom, jag menar hur läskande ser dom inte ut?



hola!!!!!!!

just nu lyssnar jag på ignorance med paramore, sjukt bra är den. ska snart kolla på nya avsnittet av gossip girl. men först ska jag titta i fall vi har något att äta till det. ;*

for me? you're the best.


2 london bilder från 1'maj

i "hotell" hallen i london innan vi skulle köa till mcfly.


köar till mcfly @ hmv hammersmith apollo.

dont stop

keisha - tik tok
jag har fått denna låten på hjärnan, and i kinda like it.


why did you do that?

hej jag tittar på idol, hejdå!
btw min favorit i år är tove, om ni ville veta! hehe


you cant read my poker face

nu är EMA's över & strax ska jag titta på poker after dark på tv4 sport. ska nog ta en alvedon ocksp om det är någon där ute som tycker det är interessant att veta. HAHA.

dagens låt
blink 182 - dammit


EMA 2009

nu ska jag gå och fixa fram chips & cola & sedan ladda upp de sista 10 minutrarna med det framför mtv!! iiiiih 10 minuter bara nuuuu!!!!!!! ;*


this ship has taken me far away

EMA's börjar om en halvtimma så jag tänkte bara visa mitt favorit framträdande från tidigare åren, starlight med muse från -06 i köpenhamn, perfection säger jag bara.


so here I am, are you ready?

jadu, jag är sjuker. mamma har köpt chips & cola till mig. ikväll blir det att titta på EMA!!! woohooo. jag älskar mtv's musikgalor. undra i fall den kommer slå VMA's som var i år? hm tror inte det, men kanske, får se helt enkelt!! hehe.

dagens låt typ.

yellowcard - only one




just set them up to knock them down.

3oh!3 nya musikvideo till låten starstruckk feat katy perry


give me a fucking painkiller

jag är hemma & jag mår inte bra. det är nog svininfluensa sprutan som börjar ge biverkningar nu. nu ska jag gå & somna framför mtv. pusshey!!

around four

jag sov, sen vaknade jag. nu sitter jag här. ska jag orka göra te? hm.


the wind blows

nu ska jag försöka hitta något att äta. kanske orkar göra lite te också, det skulle sitta bra nu när det är kallt och så. undra i fall vi har saker så att man kan baka med, jag är sugen på något men jag vet inte vad, hm. aja jag får väl gå & kika. ;*

en bild från i somras på sötaste kissen ever!!!! haha

weeeiii gamla mobilbilder.

jag hittade lite gamla mobilbilder nu när jag la in den med plåstret. några söta från ett år sedan typ. när jag hjälpte uffe med sin nya lägenhet, som förövrigt är den snyggaste ever nu!!! (nu har jag skrivit lite om dig tuffeuffepuffe. hehe. till & med en bild på dig längst ner ju!!! hehehe)





vill man få "fint" plåster få man lida pin. hehe

jag kom på att jag fick ju ett snyggt plåster efter sprutan! HAHA
jag tog såklart kort på det med en crappy mobilkamera;


WOOOHOOOO

jag har tagit sviiiininfluensa sprutan!!! jag klarade det!!! woooohoooo!! HAHA. jag är så stolt över mig själv så att det inte är sant! hehehehehehehe.

you're not gonna take me down kid!!!


dude where's my cat?

en av katterna gömmer sig. & jag har sovit stort sätt hela dagen, så nu ska jag hämta ett glas vatten, käka marabou mjölk choklad & försöka hitta något värt att titta på, så får jag se ifall katten kommer fram så småningom. ringa nadja ska jag nog göra också kom jag på!! ses inatt kanske. ;* så länge.


some people laugh, some people cry

dagens låt blir en låt från 2007 med mcfly.
the heart never lies - live at wolverhampton.


dougie dougie dougie


i hear the same old news

fuck i'm nervous. åh jag är nervös för ett viktigt samtal imorgon. det måste gå bra annars vet jag verkligen inte vad jag ska göra. fuck jag hatar att vara nervös alltid. eller nästan alltid får jag säga, jag älskar att vara nervös innan mcfly till exempel. & sån nervös när man har väntat på något "like forever" & sen känner man att det kommer smygande till en & man vill bara hoppa in i det som kommer mot en för att kunna uppleva det så snart som möjligt. aw det går hitta positiva saker i allt? i hope so, för det känns så mycket bättre nu när jag tänker på dom positiva sakerna om nervositet. ;*


my best friend

nu ska jag titta på sista avsnittet av paris hiltons my new bff, ohw jag hoppas den jag vill ska vinna vinner!! om du också vill se alla avsnitt från 2 säsongen, tryck här.


todays track

jack's mannequin - dark blue


zzzZZZzzzZZZzzZZZzzz

jag har tittat på paris hilton's my new BFF hela natten. jag har kollat typ 8 avsnitt, beroende framkallande? öh ja? HAHA. nu ska jag i alla fall sleeepa så jag får kolla dom sista avsnitten när jag vaknar istället. sleep tight homies ;*

the first of november.

nu har det blivit dougies månad & jag har precis bytt sida på min vägg kalender. kommer få se snygga doug hela månaden!! AAWW :') om det är något som kan få mig glad när jag är nere så är det mcfly. mcfly. mcfly. mcfly. my best mcfly. vad fan skulle jag göra om jag inte hade haft dom? jag skulle säkert leta efter något som jag bara kan hitta i just mcfly. it's the way they make me laugh, when i don't even want to smile.
så jag vill bara tacka dom för att vara dom bästa boysen i universum.
tack danny, tom, dougie & harry.